Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Emerald

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Emerald
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Emerald

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope National Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Emerald heeft unieke kenmerken die deze plek zeer interessant maken voor Belgische reizigers. We beginnen met het feit dat de cultuur anders is dan thuis, de mensen zijn vriendelijk en laid-back, en er heerst een heerlijke sfeer van avontuur en ontdekking.

Klimaat

Het klimaat van Emerald is subtropisch, wat betekent dat het warm en vochtig is in de zomer, met temperaturen rond de 30°C, terwijl de wintermaanden mild en aangenaam zijn met gemiddelde temperaturen van 20°C. Dit is een interessant contrast met het gematigde klimaat in België.

Valuta

De lokale valuta in Australië is de Australische dollar (AUD). Het is belangrijk om op te merken dat hoewel creditcards veel worden geaccepteerd, het in sommige kleinere bedrijven en landelijke gebieden nodig kan zijn om contant geld bij de hand te hebben.

Mobiliteit en vervoer

Huurauto aanbevelingen

Het huren van een auto in Emerald is eenvoudig en betaalbaar. Een compacte auto is een geschikte optie voor alleenreizenden en koppels, terwijl grotere gezinnen of groepen kunnen overwegen een SUV of minivan te huren. Het is belangrijk op te merken dat in Australië links wordt gereden, wat anders is dan in België.

Parkeren

Parkeren is over het algemeen eenvoudig en gratis in de meeste delen van Emerald. Het is altijd verstandig om parkeerborden te controleren op mogelijke beperkingen.

Verkeersregels

Rijden in Australië volgt andere regels dan we gewend zijn in België. Het belangrijkste verschil is dat je aan de linkerkant van de weg moet rijden. Verkeersborden zijn belangrijk en dienen ten alle tijden gerespecteerd te worden.

Bezienswaardigheden en activiteiten

De Botanische Tuinen

Een bezoek aan de botanische tuinen is een must voor natuurliefhebbers. Deze prachtige tuin biedt rustige wandelpaden, picknickplaatsen en een scala aan exotische planten en vogels.

Lake Maraboon

Voor een dag vol wateractiviteiten is Lake Maraboon de perfecte bestemming. Hier kan je vissen, zeilen, waterskiën of gewoon genieten van de prachtige omgeving.

Emerald Art Gallery

Als je geïnteresseerd bent in kunst, dan is een bezoek aan de Emerald Art Gallery een aanrader. Het bevat werken van lokale kunstenaars en regelmatig wisselende tentoonstellingen.

Seizoensevenementen

In Emerald vinden er gedurende het jaar verschillende evenementen plaats, zoals het Sunflower Festival in maart en de Emerald Show in mei. Raadpleeg de lokale evenementenkalender voor de meest actuele informatie.

In dit levendige en diverse deel van Queensland wachten ongelooflijke avonturen op je. Begin je reis met een betrouwbare en comfortabele huurauto en ontdek de wonderen van Emerald op je eigen tempo. Veilige reis!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat