Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Filipshyttan

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Filipshyttan
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Filipshyttan

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope National Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 900 verhuurbedrijven bij meer dan 85.000 autoverhuurstations wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Valuta: In Zweden wordt er betaald met de Zweedse kroon (SEK). Hoewel de meeste plaatsen creditcards accepteren, kan het handig zijn om wat contant geld bij je te hebben voor kleine aankopen en parkeerautomaten.

Mobiliteit en Verkeer

Autoklasse Aanbevelingen

Voor de ruigere wegen en het heuvelachtige terrein in en rond Filipshyttan is een SUV of een compacte terreinwagen aan te raden. Deze voertuigen bieden de beste combinatie van brandstofefficiëntie en rijgemak op diverse terreinen.

Parkeren

Parkeren is over het algemeen goed geregeld in Filipshyttan. Let echter op de lokale parkeervoorschriften om boetes te vermijden. Parkeermeters accepteren meestal creditcards, maar zorg dat je ook wat muntgeld bij de hand hebt.

Bezienswaardigheden

Historische Wijken: De oude wijken van Filipshyttan bieden een kijkje in het traditionele Zweedse leven. Wandel door de geplaveide straatjes en ontdek traditionele architectuur en lokale ambachten.

Natuur en Outdoor: Filipshyttan is omgeven door prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen, fietsen en vissen. De nabijgelegen bossen en meren zijn perfect voor een dagje uit in de natuur.

Rijroutes en Verkeersregels

Snelheidslimieten

De snelheidslimieten in Zweden verschillen enigszins van die in België. Op snelwegen is de maximale snelheid meestal 110 km/u, terwijl op secundaire wegen 70 km/u gebruikelijk is. In woonwijken ligt de limiet vaak op 30 km/u. Houd je altijd aan de aangegeven borden.

Verkeersregels

Hoewel veel verkeersregels vergelijkbaar zijn met die in België, zijn er enkele opvallende verschillen. In Zweden moet je overdag en ’s nachts met dimlicht rijden. Ook zijn er strengere regels ten aanzien van alcoholgebruik achter het stuur; het toegestane bloedalcoholgehalte is 0,2‰.

Praktische Informatie

Luchthaven en Openbaar Vervoer

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Filipshyttan is Örebro Airport. Vanaf daar kun je gemakkelijk een huurwagen scoren of gebruikmaken van het lokale openbaar vervoer om je bestemming te bereiken.

Treinstations: Het treinstation in Örebro biedt verbindingen naar verschillende grote steden, waardoor het een handige optie is voor wie zonder auto reist.

Seizoensevenementen

Het hele jaar door organiseert Filipshyttan verschillende lokale evenementen die een bezoek meer dan waard zijn. Van zomerfestivals en midzomerfeesten tot winterse kerstmarkten, er is altijd wel iets te beleven wat je vakantie extra speciaal maakt.

Conclusie

Filipshyttan is een verborgen juweeltje dat perfect is voor Belgische vakantiegangers die op zoek zijn naar een unieke Zweedse ervaring. Met een goede voorbereiding en het huren van de juiste auto, ben je verzekerd van een onvergetelijke reis vol avontuur en ontspanning.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat